Logo - Gold Pralines
English Russian

Ochrana osobních údajů

< zpět na registrační formulář zasílání novinek

Společnost GOLD PRALINES s.r.o. si velmi váží vaší důvěry a chrání vaše data před zneužitím!

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost GOLD PRALINES s.r.o. je registrovaným správcem osobních údajů, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a zkvalitnění nabízených služeb. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.

Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost GOLD PRALINES s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Společnost GOLD PRALINES s.r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a e-mailovou adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Stanete-li se odběratelem novinkových letáků z webových stránek goldpralines.cz, dáváte již při registraci souhlas s tím, že údaje o vás budou zařazeny do databáze S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů, jak je uvedeno výše.

< zpět na registrační formulář zasílání novinek